duminică, 1 aprilie 2012

Chituirea placilor de gips-carton Knauf

Knauf Fugenfuller,mortar uscat pe baza de ipsos aditivat special; deosebit de rezistent; se foloseste impreuna cu banda de armare pentru umplerea rosturilor la imbinările placilor de gips-carton; asigura un nivel de calitate minim tehnic al suprafetelor rezultate din spacluire; pentru calitati deosebite ale suprafetelor se foloseste in combinatie cu materiale de finisare a suprafetelor; consum 0,35 kg/m² pentru tencuiala uscată.

Knauf Perlfix, mortar uscat pe bază de ipsos cu adaosuri speciale de îmbunătaţire a aderenţei; pentru lipirea plăcilor de gips-carton, a termoplăcilor; consum cca 3,5-4 kg/m².

Knauf Uniflott, mortar uscat pe bază de ipsos special, flexibil; îşi păstrează volumetria în procesul de uscare; utilizare diversificată; se foloseşte cu bandă de armare de hârtie pentru umplerea rosturilor la îmbinările de gips-carton, rezolvând îmbinările din considerent minim tehnic; recomandat pentru umplerea rosturilor la plăci acustice Cleaneo, plăci din ipsos armat cu fibre celulozice, imbinarea blochetilor din ipsos. Pentru calităţi deosebite ale suprafeţelor se foloseşte în combinaţie cu materiale de finisare a suprafeţelor; conferă siguranţă şi productivitate ridicată; utilizat în încăperi cu destinaţii normale; consum cca 0,25 kg/m² pentru tencuială uscată. In sistem Vidifloor se utilizează ca liant între cele două straturi de plăci întins cu gletiera cu dinţi de 3 mm cât şi şpăcluirea rostului SK-SK; fără bandă consum 0,95 kg/m².

Knauf Uniflott impregniert, mortar uscat pe bază de ipsos special hidrofobizat, flexibil; îşi păstrează volumetria în procesul de uscare; utilizare diversificată; se foloseşte cu bandă de armare de hârtie pentru umplerea rosturilor la îmbinările de gips-carton, rezolvând îmbinările din considerent minim tehnic; recomandat pentru umplerea rosturilor la plăci din ipsos armat cu fibre celulozice, imbinarea blochetilor hidrofobizati din ipsos. Pentru calităţi deosebite ale suprafeţelor se foloseşte în combinaţie cu materiale de finisare a suprafeţelor; conferă siguranţă şi productivitate ridicată; utilizat în încăperi cu destinaţii normale; consum cca. 0,25 kg/m² pentru tencuială uscată.

Documentatie preluata de la Knauf Romania

Arhivă blog